Hogyan hozd létre néhány perc alatt a saját Instagram bio weboldalad?

A Linkiny segítségével néhány perc alatt elkészítheted a saját egyedi bio honlapod, ahol tetszőleges számú linket, tartalmat, videót és zenét tehetsz közzé. Ebben a bejegyzésben szeretnénk neked bemutatni azt a néhány egyszerű lépést, amivel létrehozhatod a saját Linkiny profilod, amit aztán össze is kapcsolhatsz az Instagram fiókoddal. Vágjunk bele!

1. lépés

Regisztrálj egy ingyenes Linkiny fiókot

Hozd létre a saját Linkiny profilod a regisztrációs oldalunkon, ahol csupán a neved, a jelszavad és a legjobb email címedet szükséges megadnod. Ha ezzel megvagy, írd be a megerősító kódot, fogadd el az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Nyilatkozatot, majd kattints a "Regisztrálok" gombra.

2. lépés

Hozz létre egy új projektet

Regisztráció után az irányítópulton találod magad, ahol létre kell hoznod egy új projektet, amit az oldal jobb szélén lévő "Új projekt hozzáadása" gombra kattintva tudsz megtenni. Ezután a felugró ablakon add meg a projekted nevét, majd kattints a "Tovább" gombra.

3. lépés

Hozd létre a Linkiny oldalad

Kattints a "Létrehozás" gombra, majd a felugró ablakban add meg, hogy mi legyen a Linkiny profilodnak az Url elérhetősége, amit később az Instagram oldalad link mezőjében tudsz elhelyezni. Ha ez is megvan, kattints a gombra.

4. lépés

A profilod szerkesztése

Ezután már izgalmasabb dolgok következnek, hiszen eljuttál a szerkesztőbe, ahol a saját oldaladat tudod elkészíteni. A "Beállítások" fülön megadhatod a nevedet, hozzáadhatsz egy rövid leírást vagy bemutatkozót, feltöltheted a profilképedet, beállíthatod a hátteredet, illetve hozzáadhatod a Google vagy Facebook pixelkódodat, amennyiben szeretnéd összekapcsolni a hirdetéseiddel. Ha ezzel megvagy, mindképpen mentsd el a módosításokat a lap alján lévő "Mentés" gombbal.

5. lépés

Add hozzá a linkjeidet

A "Linkek" fülön találod a már létrehozott linkjeidet és gombjaidat, amelyeket tetszőlegesen szerkeszthetsz, formázhatsz, színezhetsz. A "Létrehozás" gombra kattintva további linket, tartalmat, videót és zenét, szövegblokkot és hírlevél feliratkozó űrlapot adhatsz hozzá az oldaladhoz. A gombjaid linkjét a "Cél Url" mezőben tudod megadni. Javasoljuk, hogy minden új elem hozzáadása után nyomj a lap alján található "Mentés" gombra, hogy véletlenül se vesszen el, amit már megcsináltál.

6. lépés

Kapcsold össze az Instagram fiókoddal

Legutolsó lépésként a "A te linked" sorban lévő Linkiny Url címedet másold, majd illeszd be az Instagram profilod kattintható link mezőjébe, és már készen is vagy. Ezt a linket természetesen megoszthatod akár a Facebook vagy TikTok oldaladon is.

Kérdésed van?

Ha a folyamat során bármiben elakadsz, nyugodtan írj nekünk, örömmel segítünk.

Készen állsz a korlátlan linkelésre?

Regisztrálj most egy új fiókot, és próbáld ki teljesen ingyen, elköteleződés nélkül a linkiny fantasztikus funkcióit.

Shopping Basket